Re: Czarne felgi do srebrnej skody... co sądzicie?
lukasztomera Mi osobiscie z czarnych podobaly sie taki : LINK
Tylko przy calych czarnych felach trzeba brac wiekszy rozmir, poniewaz kola w tedy wydaja sie mniejsze niz sa w rzeczywistosci. Kolga bendi ma/mial takie 16' ale duzo faniejsze bylby napewno 17'.
fajnie te pomarańczki wyglądają przy czarnych felgach w photoshopie...może się skuszę.... tylko trochę się boję efektu na żywo. wydam kasę, czas i pracę a uzyskam efekt taki że mnie na spot nie zaprosicie ops:
btw: myślałem że dostanę same negatywy za pomysł czarnych felg...a tu ku mojemu zaskoczeniu jest raczej pozytywnie... co nie przekłada się na ilość samochodów a szczególnie Octavii na czarnych alumkach...hmmm
btw: myślałem że dostanę same negatywy za pomysł czarnych felg...a tu ku mojemu zaskoczeniu jest raczej pozytywnie... co nie przekłada się na ilość samochodów a szczególnie Octavii na czarnych alumkach...hmmm
wiesz bo do tego trzeba mieć cycki ze stali jak to pisze koleżanka Gmero, same jaja ze stali nie wystarczą :lol:
Tylko, zeby czarne felgi nie znikly na samochodzie, musza byc min. 17stki!
Dokladnie!
Czarna felga powinna byc 17ka do O1.
16-ka czarna oczywiscie tez brzydka nie bedzie, ale lepsze wrazenie beda sprawialy felgi jasne w tym rozmiarze niz ciemne.
Czarne :!: :!: :!: beda wygladaly bosko :diabelski_usmiech
No i jak pisza koledzy najlepiej 17" choc komfort na polskich drogach bedzie sredni, zwlaszcza jak zalozysz jeszcze twardsze zawieszenie :|
Ja sie przymierzam za rok do malowania swoich, ale boje sie ze czarne 16" na czarnym aucie mi znikna...
Bouli Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
mam seryjne zawiasy i heble i razi mnie to ilekroć patrzę przez moje "szprychy"
no ale co mogę zrobić
a swoją drogą Nexus6 to dalej nie podesłałeś mi cen tych hebelków, żebym mógł zapłakać rozbić skarbonkę i przerobić trochę ten zawiasik
[ Dodano: Wto 05 Cze, 07 20:19 ] lec, ale mi siarę zrobiłeś, no teraz to nie mogę patrzec na to koło chyba założę 15 stalowe z balonikami i na znak protestu pomaluję felgi pomaluję na fioletowo a zaciski na czerwono. z oponami 195/65/R15 będą wyglądać jak wydymany Tinky Winky :szeroki_usmiech
djczas, ale ty mi wysłałeś ceny na przód i tył, a nie wiem, czy przed wakacjami będę się mógł szarpnąć na przód i tył jednocześnie, bo okaże się że zostały mi monety na wyjazd
nie mogę ściągnąć chlapaczy, po porąbało mnie i na tyle wylądują lada dzień dystanse 20mm, a to oznacza, że laćki wysuną mi się zdecydowanie na zewnątrz
Komentarz